Byt lås till Yale Doorman

Elektroniskt dörrlås

 

Yale Doorman Monterat och klart 7995 kr

 

Yale Doorman L3 - Styr ditt dörrlås med en app.
Nu kan du öppna din villadörr direkt med mobilen. Assa har i samarbete med Securitas Direkt Verisure tagit fram europas första uppkopplade villalås. Genom att koppla upp ditt Yale Doorman med Verisure Smartlock Kit kan du låsa upp dörren på distans, från jobbet eller var som helst i världen.

 

 

Öppna huset för dina barn om de glömt sin nyckelbricka, för hantverkare, bud, barnvakter, städare eller gäster som behöver komma in när du inte är hemma. Du behöver bara ge dem en kod till dörrlåset via en app i din mobil. Efter ett dygn upphör koden att gälla och du slipper oroa dig för "nycklar på vift".

 

 

Alla som går in i huset får en unik låskod. Appen kan ge dig en lista över vilka som besökt bostaden och vid vilken tidpunkt besöket har skett.
"Låste jag dörren inna jag lade mig?" Bli säker på att du låst dörren genom en titt på telefonen. Om du glömt låsa kan du enkelt låsa dörrren från sängen.

 

 

Om du behöver hjälp med ditt Yale Doorman Lås

 

Yales egna hemsida kan du hitta tips och råd inför köpet av ett Yale Doorman lås.
Bland annat hittar du tips för när du installerar din Yale Doorman eller hur man styr Yale Doorman med appen.
Där finns även svar på vanliga frågor, bland annat om när ditt Yale Doorman lås har monterats men inte fungerar som det ska.


Det finns reservdelar att köpa hos oss om något, på grund av handhavandefel går sönder vid montering.

 

Olika varianter av Yale Doorman.

Ja. Yale Doorman uppfyller kraven för godkänd låsenhet enligt SSF 3522 låsklass 3. ASSA har även sökt certifikat hos SBSC vilket är ett villkor för att produkten ska listas i säkerhetsguiden som ges ut av Svenska Stöldskyddsföreningen, SSF

Till produkten Yale Doorman medföljer det två extra säkerhetsskruvar (envägsskruvar) vilka kan användas för att få produkten godkänd enligt krav från SSF. mer information fäljer med låset.
 

Hur lång är garantin?

Om din Yale produkt slutar att fungera som ett resultat av materialfel omfattas produkten av produktgarantin förutsatt att du har köpt produkten inom de senaste 24 månaderna.
 

Vid reklamation kontakta oss här.

Villkoren för att garantin ska gälla för din Yale-produkt är:

Att produkten är korrekt installerad och underhållen, i enlighet med Yales installationsanvisning som du erhöll vid köpet.
Att produkten inte modifierats på något sätt.

Garantin gäller inte mekaniska fel orsakade uppsåtligen eller av oaktsamhet.
Garantin gäller inte heller på ytbehandlingen av din Yale produkt.

Fel som orsakats av att produkten handhas, underhålls, repareras eller har ändrats på otillbörligt sätt eller i strid mot våra instruktioner omfattas inte av garantin.
Produktgarantin omfattar produkten och ersätts efter godkänd reklamation av ersättningsprodukt eller ny produkt. Yale kan inte hållas ansvarig för eventuella andra förluster som följer av att din produkt inte fungerar, oavsett om sådana förluster är direkta eller indirekta följdskador.


Denna garanti gäller endast vid installation i bostäder i Sverige och kan inte överlåtas.

Länkar

Yale hemsida: Länk

Vanliga frågor: Länk

Öppnar dörr med Yale dörrlås.

Köp ditt lås monterat och klart

Ny kund
Kund sedan tidigare
Entréingång ( 7995 kr)
Grovköksingång (7995 kr)
Garage (7995 kr)
Förråd (7995 kr)
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Låsassist24 att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

JOUR DYGNET RUNT

0721 - 58 54 36