Montering av digitala lås i Göteborg

Med digitala lås kan du själv styra över vem som får komma in hos dig. Släpp in hantverkare utan att behöva vara hemma och ge alla familjemedlemmar varsitt unika kodlås till dörren. Vi monterar digitala lås i Göteborg till privata kunder, bostadsrättsföreningar och företag. Perfekt för dig som lägger vikt vid säkerhet och vill slippa hålla reda på nycklar. Välj Yale doorman eller BG 3000 monterat och klart!

Kontakta oss

Slipp stressen tack vare ett elektroniskt dörrlås

En av de mest uppskattade fördelarna med elektroniska lås är den enkelhet och trygghet de erbjuder familjer, speciellt de med barn. Att barn använder kod istället för fysiska nycklar minskar risken för förlorade nycklar, vilket kan vara både kostsamt och orosframkallande. Med ett kodlås behöver föräldrar inte oroa sig för att barnen ska komma hem till ett låst hus eller riskera säkerheten genom att behöva gömma en extranyckel utomhus. Dessutom ger digitala lås föräldrarna möjlighet att skapa unika koder för varje barn, vilket inte bara stärker barnens känsla av ansvar utan också ger föräldrarna en klar överblick över vem som kommer och går.

Digitala lås inom hemtjänsten

Digitala lås kan vara en betydande lättnad och förbättring för personer som är beroende av hemtjänst, särskilt för de som är sjuka eller rörelsehindrade. En av de största fördelarna är att det eliminerar behovet av att fysiskt hantera nycklar – både för hemtjänstpersonal och för de som mottar tjänsterna. Dessutom med den växande integrationen av smarta hemteknologier, kan dörr med kodlås kopplas till andra system i hemmet för ytterligare bekvämlighet och säkerhet. Till exempel kan dörrkameror eller rörelsesensorer ge direkt information om vem som kommer in och lämnar hemmet, vilket skapar en tryggare miljö för alla inblandade.

Elektroniska lås för bostadsrättsföreningar

För bostadsrättsföreningar står säkerhet och effektivitet högt på agendan. Digitala lås för brf erbjuder lösningar som inte bara höjer säkerheten utan även förenklar förvaltningen av tillträde till gemensamma utrymmen och enskilda lägenheter. För att göra det ännu säkrare är det en idé att installera automatiska dörrstängare till fastigheten.

Enkel hantering och ökad trygghet för alla medlemmar

Genom att införa digitala lås kan bostadsrättsföreningar dra nytta av en rad fördelar:

 • Centraliserad kontroll. Med digitala lås för brf kan styrelsen kan enkelt hantera tillträdesrättigheter centralt vilket minskar risken för obehörigt intrång.
 • Anpassningsbara koder. Man kan ge tillfälliga koder till exempelvis hantverkare, så de kan komma in i gemensamma utrymmen utan krångel.
 • Mer säkerhet. Genom att hålla koll på vem som går in och ut blir det tryggare för alla i byggnaden.

Ge personer tillfälliga kodlås till ytterdörren

För vänner och grannar som behöver tillgång till ditt hem medan du är borta ger digitala lås i Göteborg en enkel och säker lösning utan att kompromissa med din familjs säkerhet:

 • Tillfälliga koder - Du kan enkelt skapa tillfälliga tillgångskoder som löper ut efter en inställd period. Perfekt för grannen som vattnar blommorna under semestern.
 • Enkel tillgång - Inget mer krångel med nycklar som ska överlämnas eller gömmas. En kod kan enkelt delas via textmeddelande.
 • Ökad säkerhet - Genom att ge tillfälliga kodlås till dörrar istället för fysiska nycklar undviker du risken att nycklar kopieras eller hamnar i fel händer.
 • Full kontroll - Du kan när som helst lägga till eller ta bort koder vilket ger dig full kontroll över vem som har tillgång till ditt hem.

Få notiser och uppdateringar direkt i mobilen

I en tid där mobiltelefonen blivit en förlängning av oss själva integrerar vi allt fler av våra dagliga funktioner i denna lilla apparat. Elektriska lås tar vara på denna utveckling och erbjuder inte bara förbättrad säkerhet utan även en oslagbar komfort. Genom notiser direkt till din mobil kan du få realtidsuppdateringar varje gång ditt elektroniska lås används vare sig det är elektroniskt dörrlås till din ytterdörr eller ett kodlås till en dörr inomhus.

Låsassist24 och Yale Doorman - En säker kombination

När det gäller installation av digitala lås, är valet av rätt utrustning avgörande. Låsassist24 har valt att främst arbeta med Yale Doorman på grund av dess pålitlighet, användarvänlighet och avancerade funktioner. Yale Doorman är inte bara en ledande produkt på marknaden, utan erbjuder även en nivå av säkerhet och flexibilitet som uppfyller de höga krav dagens användare har.

Vi installerar digitala lås i hela Göteborg

Vi tar hand om installationen av digitala lås inte bara i Göteborgs stadskärna, utan också i närområdena som Mölndal och Kungsbacka. Vårt kunniga team säkerställer att din bostad eller ditt kontor får den senaste säkerhetstekniken. Kontakta oss oavsett om du är privatkund, ett företag eller om du behöver digitala lås för din brf.

BYt till ett Godkänt och säkert LÅS

Kärt barn har många namn - Låsassist24 har lösningen oavsett!

 • KodLås
 • Elektroniska Lås
 • Elektriska Lås
 • Smarta lås
 • Nyckelfria lås
 • Digitalt lås
Digitala lås hos Låsassist24

Monterat & KlART

0721 - 58 54 36

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT få hjälp med digitala lås I Göteborg.

RING 0721-585436 och lämna din adress & ditt telnr ELLer kontakta oss.